Våra lokaler

Samtliga lokaler är utrustade med whiteboard, blädderblock, ljudanläggning och dataprojektor.  Vi möblerar efter era önskemål.

Storstugan
Storstugan är vår största lokal med plats för 20 - 120 personer. Den är mycket flexibel och passar både små och stora grupper. Lokalen är välutrustad vad gäller ljud och ljus. Det finns scen och öppen spis. Storstugan är handikappanpassad och utrustad med hörselslinga.

Salongen
Ligger mitt i den gamla fina Herrgården. Den har plats för 10 - 25 personer och passar både för arbete och samvaro. Bredvid Salongen ligger grupprummen Studiecirkeln och Logebiblioteket med plats för 5 - 8 personer.

Globen
En liten och trevlig lokal för 10 - 15 personer. Den ligger i elevhemmet Freden där de flesta kursdeltagare bor. I samma hus finns fyra grupprum. Här kan man sova, arbeta och fika under samma tak.

Studiecirkeln
Studiecirkeln som vi också kallar för Oscar Olsson-rummet är ett bra rum för den lilla konferensen eller mötet. Rummet passar för 6 - 8 personer och har whiteboard och blädderblock.

Klassrum
Klassrummen rymmer 10 - 25 personer och är i första hand tillgängliga på helger och skollov. Klassrummen finns i Skolhuset.

Röda stugan
Röda stugan är en gammal rättarbostad som är renoverad med stor charm och bevarad torpkänsla. Huset innehåller en lokal för 15 personer och även ett mindre rum för 8 personer. Det finns också ett litet trevligt kök.

6024_lokaler_197

 

 

5867_lokaler2_197

Lokal