Julbord och catering

Hej!

Sensommarens varma dagar har bjudit in till sköna utomhusmöten med frisk luft och inspirerande samtal. Efter en lång period av distans och digitala möten har det varit extra roligt att ses igen!

Vi har börjat planera för årets JULBORD 2020 här på Tollare, Som vanligt hjälper vi er gärna med servering, oavsett om ni är inomhus eller ute. Om ni är få eller många! För oss är det extra viktigt att kunna erbjuda våra närmaste grannar, föreningar och företag möjlighet att vara på Tollare. Vi levererar också vårt julbord som cateringlösning!

Vi vill gärna bidra till en mer levande miljö nära människors vardag och boende. Ta gärna kontakt med oss så kan vi lösa ditt behov av julkalas, till familjen, företaget eller föreningen; förenings- och årsmöten, eller något annat spännande uppslag!

När ni besöker oss får ni alltid en helhetsupplevelse med bra mat, intresserad personal och tid för reflektion i natursköna omgivningar. Vi organiserar för att all vår verksamhet ska kunna genomföras under trygga former och med gott om plats.

Ta vara på möjligheten att vara utomhus på Tollare, med motionsslinga, kägelbana och idrottshall. Parken är verkligen mycket vacker, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Vi vill passa på att tipsa om att det från våren 2021 kommer finnas bikupor från Wermdö Skeppslags Biodlarförening på området.

Folkhögskolan ihop med Tollares restaurang- och konferensanläggning har mycket att erbjuda!

Bokning av julbord på Tollare eller catering görs till kökschef sofia.ostergren@tollare.org alt. tel 08–50568621

Vi hälsar dig varmt välkommen till våra Juldagar på Tollare!