Konferens på Tollare

Tollare erbjuder en konferensmiljö utöver det vanliga. Vi skapar utrymme för människor och organisationer, att utvecklas på egna sätt, i egen takt och tar emot sällskap från 5 – 120 personer. Förutom riktigt bra konferensrum finns god mat och möjlighet att vara i vår park. Parken är en grön oas, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Samla dina kollegor eller bjud in dina vänner till mingel. Vi hjälper er gärna med servering utomhus!

När ni besöker oss får ni alltid en helhetsupplevelse med bra mat, intresserad personal och tid för reflektion i natursköna omgivningar. Vi organiserar för att alla våra kurser och konferenser ska kunna genomföras under trygga former och med gott om plats.

Vi erbjuder logi för både konferens- och privatgäster. Hos oss sover du gott i rena rum och vaknar upp till naturens egna ljud. En morgonpromenad ner till vattnet är oslagbart! Från våren 2021 hittar ni bikupor från Wermdö Skeppslags Biodlarförening på området.

I anslutning till huvudbyggnaden ligger Tollare tillitsbana. Vi har erfarna pedagoger och instruktörer som tar fram ett upplägg som fungerar för din grupp, organisation eller företag. Läs mer om Tollare tillitsbana här.

Det är enkelt att besöka oss på Tollare, vi har öppet i stort sett årets alla dagar och du kan snabbt och enkelt resa hit med SL buss (motorvägsbuss). Kör du bil, erbjuder vi dig som konferensgäst kostnadsfri parkering. Läs mer här.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Tollare!