Konferens på Tollare

Välkommen till den ultimata platsen för din konferens – Tollare Kurs & Konferens!

En herrgårdsliknande miljö i ett naturskönt område

Vi erbjuder dig och ditt team en oförglömlig konferensupplevelse i en av Stockholms mest idylliska platser. Tollare Kurs & Konferens, med sin herrgårdsliknande atmosfär, omges av vacker natur och grönskande skogar. Här, bortom stadens brus, finner du en oas av lugn och ro, perfekt för avkoppling och för att fördjupa era tankar.

Få nya perspektiv för ett framgångsrikt 2024 

Nu är den perfekta tiden att reflektera över året som gått och sätta mål för framtiden. Våra inspirerande möteslokaler ger er möjligheten att arbeta i en fridfull miljö och bryta den dagliga rutinen. Med våra skickliga facilitatorer och modern teknisk utrustning, kan ni fokusera på era mål och gå mot hösten med nya perspektiv och en starkare sammanhållning.

Hemlagad mat i vår restaurang 

Måltiderna är en viktig del av konferenser, och på Tollare Kurs & Konferens är vi stolta över att erbjuda hemlagad mat av högsta kvalitet. Vår restaurang kommer att förföra era smaklökar med en varierad meny av lokala och internationella rätter. Efter en lång och produktiv dag, kan ni njuta av en kulinarisk upplevelse som gör er konferens minnesvärd.

Varmt välkommen till Tollare Kurs & Konferens, där ni kan förena arbete med avkoppling, naturskön omgivning, och en smakrik gastronomi. Boka nu för en konferens som kommer att stärka ert team och ge er nya perspektiv för framgång!

Kontakta oss idag för att skräddarsy er konferensupplevelse.

📞 Ring oss på 08-505 68 600 eller 📧 skicka ett mejl till: : konferens@tollare.org

 

Vi ser fram emot att vara er värd och skapa minnen som varar länge!

 


 

Tollare erbjuder en konferensmiljö utöver det vanliga. Vi skapar utrymme för människor och organisationer, att utvecklas på egna sätt, i egen takt och tar emot sällskap från 5 – 120 personer. Förutom riktigt bra konferensrum finns god mat och möjlighet att vara i vår park. Parken är en grön oas, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Samla dina kollegor eller bjud in dina vänner till mingel. Vi hjälper er gärna med servering utomhus!

När ni besöker oss får ni alltid en helhetsupplevelse med bra mat, intresserad personal och tid för reflektion i natursköna omgivningar. Vi organiserar för att alla våra kurser och konferenser ska kunna genomföras under trygga former och med gott om plats.

Vi erbjuder logi för både konferens- och privatgäster. Hos oss sover du gott i rena rum och vaknar upp till naturens egna ljud. En morgonpromenad ner till vattnet är oslagbart! Från våren 2021 hittar ni bikupor från Wermdö Skeppslags Biodlarförening på området.

I anslutning till huvudbyggnaden ligger Tollare tillitsbana. Vi har erfarna pedagoger och instruktörer som tar fram ett upplägg som fungerar för din grupp, organisation eller företag. Läs mer om Tollare tillitsbana här.

Det är enkelt att besöka oss på Tollare, vi har öppet i stort sett årets alla dagar och du kan snabbt och enkelt resa hit med SL buss (motorvägsbuss). Kör du bil, erbjuder vi dig som konferensgäst kostnadsfri parkering. Läs mer här.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Tollare!