Restaurang

På Tollare serveras vällagad mat, anpassad efter säsong och årstid. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ som huvudrätt. Tollare ägs och drivs av IOGT-NTO och därför serveras inte alkohol. Som gäst erbjuds du alltid genomtänkta alkoholfria alternativ, anpassade till maten som serveras.

I restaurangen möts folkhögskolans deltagare och gäster som jobbar eller bor i området runt Tollare. Restaurangen sträcker sig ut i vår park. Parken är en grön oas, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Samla dina kollegor eller bjud in dina vänner till mingel. Vi hjälper er gärna med servering utomhus!

På morgonkvisten finns rykande färskt bröd att köpa i Tollares bageri Grindstugan. Tidigt på morgonen gräddar vi dagens bröd och bakverk till caféet, skafferiet eller till frukostbordet hemma hos dig. Vi vet att livet blir godare med nybakat.

Tollare levererar catering i hela Stockholm, allt från fika och lunch till konferensen, till middagar för både stora och små sällskap Vi tar emot beställningar från företag och privatpersoner, från 10 personer och uppåt. Vill du äta något speciellt? Inga problem! Antingen kan du justera en av våra färdigkomponerade menyer så den passar dig, eller så skapar vi en meny tillsammans, baserat på typen och temat av ditt event, din vision och dina gäster.

Det är enkelt att besöka oss på Tollare, vi har öppet i stort sett årets alla dagar och du kan snabbt och enkelt resa hit med SL buss (motorvägsbuss). Kör du bil, erbjuder vi dig som gäst kostnadsfri parkering. Läs mer här.

Vi ser matsalen som en plats för möten och hälsar alla folkhögskolans deltagare och övriga gäster varmt välkomna!