Hålla sommarkurs 2021

Hej!

Sensommarens varma dagar har bjudit in till sköna utomhusmöten med frisk luft och inspirerande samtal. Efter en lång period av distans och digitala möten har det varit extra roligt att ses igen!

Vi har börjat planera för SOMMARKURSER 2021, Sommarkursperioden 2021 är planerad till vecka 24 – 26.

För oss är det extra viktigt att kunna erbjuda ett bra utbud och vill du hålla sommarkurs på Tollare nästa sommar, är du välkommen att höra av dig redan nu!

Vi vill gärna ta vara på möjligheten att vara utomhus på Tollare, med motionsslinga, kägelbana och idrottshall. Parken är verkligen mycket vacker, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Kan passa på att tipsa om att det från våren 2021 kommer finnas bikupor från Wermdö Skeppslags Biodlarförening på området.

Folkhögskolan ihop med Tollares restaurang- och konferensanläggning har mycket att erbjuda! Tollare är en helhetsupplevelse med bra mat, intresserad personal och tid för reflektion i natursköna omgivningar.

Vi organiserar för att all vår verksamhet ska kunna genomföras under trygga former och med gott om plats, både i år och nästa sommar.

Intresseanmälan sommarkurs görs till studierektor anna.stenarv@tollare.org

Vi hälsar dig varmt välkommen till sommaren på Tollare!