Tollare folkhögskola söker studierektor

Vill du bidra till vår vision ”Ett Tollare”?

Om oss
Tollare Folkhögskola har IOGT- NTO som huvudman och du ska dela huvudmannens värderingar. Hos oss studerar över 250 personer i olika åldrar och med olika bakgrunder på våra närkurser och distanskurser. Vi gör även ett stort antal kortkurser, samverkanskurser och konferenser. Tollare genomströmmas varje år av ca 10 000 personer som deltar i någon form av aktivitet här. Ett 50-tal deltagare bor på vårt internat. Tollare folkhögskola ligger naturskönt belägen i Nacka kommun, ca 20 min från Slussen, med egen brygga intill Skurusundet.

För att få en bra bild av skolans hela verksamhet, titta runt på vår hemsida.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en studierektor som brinner för folkbildningen. Huvuduppdraget är dels att finnas tillgänglig för lärarkollegiet och skolans deltagare. Men även att leda lärarnas dagliga arbete mot skolans pedagogiska idé. Handledande och administrativt arbete ingår. Studierektor arbetsleder skolans pedagogiska personal, kurator och SYV.

Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete som chef med personalansvar, samt ha kunskap och erfarenhet av administrativt arbete på ledningsnivå. Studierektor ingår i ledningsgruppen.

Din kompetens
Högskoleexamen och relevant yrkeserfarenhet.

Vi söker dig som.
Vill vara en kraft för att skapa de rätta förutsättningarna för ett lärarkollegium att utvecklas och växa i sina roller. Brinner för uppdraget, folkbildningen och att skapa förutsättning för skolans deltagare att växa som människor. Har ett humanistiskt, pedagogiskt och organisatoriskt sinnelag.

Tjänsten kräver ett intresse för och erfarenhet av skoladministrativt arbete, samt kompetens och erfarenhet inom HR-området. Stor vikt läggs vid att du har ordningssinne, struktur och tydlighet.

Resor kan förkomma, körkort B krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 27 november 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag.

Ansökan skickas till:  ansokan@tollare.org

Information om tjänsten lämnas av rektor/VD Anna Eriksson, 070–7769017, anna.eriksson@tollare.org.