Vi söker en konferens -och kommunikationsansvarig

Vill du vara med och utveckla vår fantastiska konferens- och utbildningsverksamhet? Du kommer ha en central roll i vår externa kurs- och konferensverksamhet där du är spindel/koordinator i många projekt och ansvarsområden. I rollen ska du skapa och upprätthålla rutiner, ansvara för flödet på våra sociala medier, konferensbokningar och koordinering samt arbetsleda vår servicepersonal i den dagliga driften. I rollen blir du en viktig samordnare som håller ihop både löpande arbeten och tillfälliga uppgifter. Du kommer ha ett stort inflytande i vårt utvecklingsarbetet då du också kommer att sitta i vår ledningsgrupp.

 

Din profil

Som person kommer du behöva vara ansvarstagande och initiativrik. Då du kommer vara vårt ansikte utåt mot vår externa marknad är det viktigt att du själv identifierar behov på både ett professionellt och ett prestigelöst sätt, från administrativa processer till grundläggande lokalbehov. Du behöver ha erfarenhet av tidigare arbete i en serviceorganisation och även haft en ledningsfunktion. Gott bemötande är en viktig del av vår kultur och länkar samman alla medarbetare och besökare. Du är en glad och idérik person som utgår från att allt är möjligt. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom är du noggrann, nyfiken och bra på att hitta kreativa lösningar för att öka beläggningen på vårt hotell. Du bör dela och leda efter våra värderingar. Då du kommer leda det dagliga arbetet inom vår konferensdel är det viktigt att du är trygg i ditt ledarskap.

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbetsledning.
  • Dokumenterad erfarenhet av sälj och marknadsföring samt vara bekväm med att hantera sociala medier.
  • God förståelse för ekonomi, vara affärsmässig och gillar att jobba mot uppsatta mål.
  • Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.
  • Uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska.
  • Meriterande om du har erfarenhet från idéburen verksamhet.

Vi erbjuder dig

  • En fantastisk arbetsplats i naturskön herrgårdsmiljö endast 15 minuter från Stockholm city.
  • Del i en verksamhet som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas.
  • En social och varierande roll tillsammans med ett härligt och rutinerat och team.
  • En värderingsstyrd verksamhet med kollektivavtal.

Om oss

Vår verksamhet är en del av Tollare folkhögskola och ligger i en vacker herrgårdsmiljö i Nacka kommun, en mil öster om Stockholm city. Tollare folkhögskola har utbildning, konferenser och är ett utflyktsmål 15 min från Slussen. Förutom utbildnings och konferensverksamhet driver vi även en mycket populär restaurang. Vi är en liten organisation med en verksamhet som har stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla en verksamhet som vill erbjuda våra gäster en unik vistelse i en unik möt. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Tollare Kurs & konferens AB ägs av Tollare folkhögskola som har IOGT -NTO som huvudman, vilket innebär att vi har fokus på god mat och alkoholfri dryck i en fin fantastisk miljö.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 16 juni 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag.

Information om tjänsten lämnas av Espen Bjordal – espen.bjordal@tollare.org

#konferens #bokning #arbetsledare #tollare #turism #ledning #kommunikatör #folkhögskola