Vi söker en lärare i matematik och naturkunskap

Ditt uppdrag

Undervisning i matematik och naturkunskap på allmän kurs. Vi ser gärna att du har möjlighet att undervisa i ytterligare något ämne, exempelvis religion, historia eller samhällskunskap.

Din kompetens

Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik på gymnasienivå. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasiet och/eller inom vuxenutbildning. Det är även meriterande om du har arbetat på folkhögskola tidigare samt om du har en koppling till vår huvudman IOGT-NTO.

Du skall kunna arbeta med formativt lärande, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Du har goda kunskaper i bedömningsarbete.

Vi tror att du är positiv och lösningsfokuserad och har en förmåga att tänka kreativt och utanför ramarna.

Du har stor förståelse för unga vuxnas individuella förutsättningar och behov. Du har erfarenhet av eller förmåga att skapa tydlig struktur för de deltagare du arbetar med och du har lätt för att skapa goda relationer med såväl deltagare som kollegor. Du är engagerad, flexibel och har ett modernt tänk kring undervisning. Som kollega är du prestigelös, inspirerande och har lätt för att ta egna initiativ samt ser möjligheter istället för hinder.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 11 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag.

Information om tjänsten lämnas av Studierektor Anna Stenarv, 073-821 16 62 anna.stenarv@tollare.org