"Privatlivspolicy" för koppling till Google Drive

Denna funktion används enbart för internt bruk inom Tollare folkhögskola för att en användare inom skolan ska kunna göra en koppling till sin Google Drive. När kontot som använder denna funktion tas bort försvinner också den sparade informationen för att göra själva kopplingen.