Rektor/VD har ordet

September 2020

Efter en lång period av distans och digitala möten längtar vi efter att ses igen!

Sensommarens varma dagar bjuder även in till sköna utomhusmöten med frisk luft och inspirerande samtal. Vi hjälper er gärna med servering, oavsett om ni är inomhus eller ute. Om ni är få eller många!

När ni besöker oss får ni alltid en helhetsupplevelse med bra mat, intresserad personal och tid för reflektion i natursköna omgivningar. Vi organiserar för att all vår verksamhet ska kunna genomföras under trygga former och med gott om plats.

Vi vill gärna bidra till en mer levande miljö nära människors vardag och boende. Ta gärna kontakt med oss så kan vi lösa ditt behov av mötesplats, till förenings- och årsmöten, yoga i parken, frukostklubb på Tollares glasveranda, eller något annat spännande uppslag!

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra närmaste grannar, föreningar och företag möjlighet att vara på Tollare.

Det finns många möjligheter att utveckla området, inte minst parken med motionsslinga, kägelbana och idrottshall. Parken är verkligen mycket vacker, som sträcker sig ner till vattnet och vår egna brygga. Från våren 2021 finns också bikupor från Wermdö Skeppslags Biodlarförening på området.

Folkhögskolan ihop med Tollares restaurang- och konferensanläggning har mycket att erbjuda!

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur, och på vilket sätt, vi kan hjälpa till att arrangera verksamhet, möten och upplevelser just för dig, din förening eller företag!

Vi ses,

Anna