Skärpta restriktioner

Covid- 19

Tollare arbetar för att i möjligaste mån skapa en säker arbetsplats och att minska smittspridning. Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer samt Folkhälsomyndighetens information till lärosäten och högre utbildning.

Tollare Folkhögskola har bedrivit distansundervisning på heltid sedan den 30 oktober 2020. Vi kommer att fortsätta bedriva undervisning på distans fram till påsklovet v.14, därefter tas nytt beslut.  Beslut om hur undervisning kan genomföras resten av terminen baseras helt på Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. Vi följer utvecklingen och kommer att publicera mer information när det är möjligt.

För heltidsstuderande deltagare som inte har möjlighet att studera hemifrån kommer ett begränsat antal studieplatser att erbjudas. Platserna kommer att vara uppmärkta och det är ”först till kvarn” som gäller.
Studieplatserna är i första hand avsatta för de deltagare som inte har möjlighet att studera på distans, vi ber er som har möjlighet att stanna hemma och fortsätta era studier hemifrån.

Våra lokaler och konferensrum går fortfarande bra att boka, under förutsättning att ni inte är fler än 8 personer.