Kurser i foto

Det har blivit allt populärare att studera på distans och den tekniska utvecklingen har också gjort det enklare. På Tollare folkhögskola erbjuder vi olika typer av foto- och journalistkurser i distansform. Kurserna är ofta i kvart-/halvsfart så du hinner med livet i övrigt. Vi har distansutbildningarna såväl höst- som vårtermin och kurserna gör uppehåll för lov. På vår distansutbildning får du lära dig fotograferingens /journalistikens hantverk från grunden. Du väljer inriktning och får en fördjupning som passar just dig.

När du läser en distansutbildning på Tollare folkhögskola behöver du i de flesta fall en dator och tillgång till internet. Tollare folkhögskola  använder sig av lärplattformar, en lärplattform är som ett klassrum i datorn, där finns till exempel arbetsuppgifter, diskussionsforum och vi kan se varandras fotografier. Ofta behöver du en egen systemkamera men inte på alla kurser.

Alla våra fotoutbildningar vänder sig till dig som vill utvecklas i ditt fotograferande och ta del av Tollares härliga omgivningar.