Livsrytmer för kvinnor – skapande dans & fritt skapande

Obs, kursen är inställd!

Utforska din livsrytm och din kreativitet med kroppen som vägvisare

V.24 – Måndag till onsdag.

 

Välkommen till en sommarvecka där du själv står i centrum! Du har dig själv som utgångspunkt i dansen och i det fria skapandet. Vi lyssnar in oss själva och vår energi, grundar oss med andning och med övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in det lekfulla space som dansen och skapandet är.

Vi undersöker aktuella teman i vår skapande dans och med hjälp av bildskapande & kreativt skrivande förankras upplevelserna från dansen. Symboler från vårt eget skapande leder oss vidare. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som hjälper dig i dina egna livsteman. Inga förkunskaper behövs.

Tollare folkhögskola har en inspirerande atmosfär med sin herrgårdsmiljö, klippor och öppen äng mot havet. Vi siktar på av även kunna dansa och skapa utomhus.

Eva Dahlberg är kursledare. Hon är kulturpedagog och uttryckande konstterapeut med inriktning skapande dans. Sedan femton år har hon verksamhet med kurser som vill inspirera till skaparglädje och personligt växande. Läs mer på Skapa ditt livs hemsida: www.evadahlberg.se

Det tar 20 minuter med buss från Slussen, så om du inte bor över på skolan fungerar det bra med kommunikationerna.

Kurstiden är måndag – onsdag kl. 10 – 16.

I kursen ingår lunch & fruktkorg, bildmaterial (akrylfärger, linneduk, växtpapper etc.)

Kostnad per deltagare: 3500kr inkl. frukost, fika, lunch, fruktkorg och middag samt logi
Kostnad utan logi: 2800 kr