Driftentreprenör sökes till restaurang på Tollare folkhögskola

Nu ges chansen till en ny aktör att driva en komplett fungerande restaurang i Saltsjö Boo.

Tollare folkhögskola har utbildning, konferenser och är ett utflyktsmål som ligger 15 min från Slussen. Under en vanlig dag har mellan 300-500 lunchgäster besökt vår restaurang.

Anläggningen erbjuder ett stort antal kurser, utbildningar och konferenser. Många av våra besökare kommer även för att njuta av naturen, lugnet och för att njuta av mat i
restaurangen som ligger nära vattnet med utsikt över Skurusundet. I restaurangen finns förutsättningar att erbjuda frukost, lunch, middag, och en cafédel med fika och glass. Köket är stort med gott om förvaring och fullutrustat med inventarier för att kunna bemöta ett högt kundtryck. Utöver det finns även ett fullt utrustat bageri.

Tollare restaurang ägs av Tollare folkhögskola som har IOGT NTO som huvudman, vilket
innebär att alkoholservering inte är möjlig. Vi söker nu en entreprenör som är intresserad av att driva och vidareutveckla restaurangen som en viktig del i det som gör Tollare kurs & konferens AB och Tollare folkhögskola så populärt.

Vi har en stor matsal med tillhörande glasveranda och på sommaren finns plats för en
trevlig uteservering. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla restaurangen till en trivsam plats med en ojämförlig helhetsupplevelse för våra deltagare och gäster.

För mer information och bokning av visning kontakta:
Espen Bjordal
espen.bjordal@tollare.org

0733-900744

www.tollare.org