Vi söker en ny kökschef

Vi söker en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning, service och som vill vara med att leda och utveckla vår populära restaurang. 

Vår verksamhet är en del av Tollare Folkhögskola och ligger i en vacker herrgårdsmiljö i Nacka kommun, en mil öster om Stockholm city. Tollare Folkhögskola har utbildning, konferenser och är ett utflyktsmål 15 min från Slussen. Förutom restaurangverksamhet rymmer anläggningen ett stort antal kurser, utbildningar och konferenser. Vi har en stor matsal med tillhörande glasveranda och på sommaren finns plats för en trevlig uteservering. Restaurangen har varit mycket uppskattad och under en vanlig dag har vi haft mellan 300-500 lunchgäster i restaurangen. 

I restaurangen finns förutsättningar att erbjuda frukost, brunch, lunch, middag, och har även en cafédel med möjlighet för fika och glass. Tollare Kurs & konferens AB  ägs av Tollare Folkhögskola som har IOGT -NTO som huvudman, vilket innebär att vi har fokus på god mat och alkoholfria drycker. 

Om Tjänsten:

Utöver matlagningen kommer du ansvara för bemanning och schemaläggning samt drift i kök och disk. Du ansvarar också för inköp av råvaror samt förbrukningsartiklar, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll.  För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter, fortsatt att du har goda kunskaper i arbetsmiljö och ansvarar för att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor. Du kommer att arbeta mycket nära skolans ledning och verksamhet. 

Om du tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Tollareköket och få utrymme att sätta din prägel på verksamheten till en trivsam plats där helhetsupplevelse för alla besökare är i fokus tveka inte att lämna in din ansökan!

För att få en bra bild av vår verksamhet, besök gärna skolan hemsida www.tollare.org

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: heltid  (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Intervjuer sker löpande så skicka in din intresseanmäla så snart som möjligt

Sista ansökningsdag: 6 mars 

Ansökan skickas till:  ansokan@tollare.org

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av: 

Verksamhetschef/VD Espen Bjordal, 0733-900744  espen.bjordal@tollare.org

Fackligt ombud Malin Bastholm, Fackförbundet Kommunal 0736-966786